+12

Leeftijd: 
12 tot 16 jaar

Zodra je naar het middelbaar gaat, mag je ook naar de +12! Deze leeftijdsgroep is dus voor iedereen van het 1e middelbaar tot het 4e middelbaar. Om de zaterdag komen ze samen voor een zotte activiteit, al kan dit soms ook al wel op vrijdagavond doorgaan. Het thema van dit jaar draait helemaal om KLJ maakt het weer, dus er valt weer veel bij te leren over het weer. 

We beginnen het jaar met een geweldige leefweek op de KLJ, samen met de +16 vind je ons een week lang in het lokaal. Hiernaast trekt de +12 in februari op weekend. Verder mogen ze ook al bij verschillende evenementen de leiding komen helpen, zoals het Sinterklaasfeest en de Walking Dinner. Ook met het Oud Ijzer ophalen zijn de +12'ers van de partij. In de zomer trekken ze samen met de -12 op een onvergetelijk kamp. Maar ook de sportfeesten vinden elke zondag in augustus plaats. Naast de dansen en piramides bouwen kunnen onze +12'ers ook al aan de slag met vendelen of wimpelen. 

Om deze zotte bende pubers bij elkaar te houden hebben we onze fantistische leiding, die je op de leidingspagina terug vindt.