Home

KLJ Zondereigen

Welkom op de website van KLJ Zondereigen! Heb je totaal geen idee wat wij doen of hoe je hier terecht gekomen bent dan is dit je geluksdag! Een beter toeval bestaat er niet want er zal een geheel nieuwe wereld voor je opengaan!

Wie?

  • KLJ ~ Katholieke Landelijke Jeugd
  • Een toffe leidingsgroep en grote groep jongeren.

Wat?

  • Tal van superleuke activiteiten die de jongeren hun weekend invult. Bovendien organiseren we ieder jaar nog evenementen zoals een ontbijt, een retrokoers…

Waar?

  • @Zondereigen 65b, het voetbalveld, ‘t Sonneveld en nog vele andere synoniemen die gewoon ons TOP-lokaal vertegenwoordigen!

Wanneer?

  • Als je het aan de leiding zou vragen:

    “Wanneer niet?” 

    De leiding is namelijk heel het jaar bezig met het voorbereiden van al de activiteiten en evenementen!

Evenementen

Walking Dinner

De “Walking Dinner”, een jaarlijks evenement dat georganiseerd wordt ongeveer eind oktober. Houd je van lekker eten, gezelligheid en leuke randanimatie? Dan is de Walking Dinner een must voor jou! Elk jaar stippelen wij een leuke wandelroute uit in de buurt van Zondereigen waar je onderweg al kan aperitieven, genieten van randanimatie en nog veel meer! Hongerig zal je niet worden van de tocht want je zal al wandelend de 4 gangen doorkruisen met als eindbestemming het dessertenbuffet!

Sinterklaasfeest

Elk jaar komen de vrienden van Sinterklaas samen om een gezellige bijeenkomst te organiseren voor alle kinderen uit Zondereigen en omstreken. Omdat wij onze leden ook een onvergetelijke dag met de Sint toewensen, zijn wij ook van de partij om een handje bij te steken en de spelletjes in goede banen te leiden. Via de Sinterklaasfeest-groep op Facebook kan je alle updates volgen over de Sint en zijn pieten. 

Ontbijtmanden

Een KLJ ontbijtmand, dat klinkt toch niet slecht?! Wat begon als een plan om tijdens de corona-pandemie toch maar iets te kunnen doen als KLJ, draaide uit op een regelrecht succes! Iedereen Zondereigen en omstreken kan dan een ontbijtmand bestellen die ergens rond de periode van de paasvakantie zondagochtend thuis geleverd wordt! De ontbijtmand bevat een hele hoop lekkers zoals verse pistolets, croissants, verschillende soorten beleg en nog veel meer!

Volgende editie: 26 maart 2023

Oud-ijzer slag

De oud-ijzer slag gaat traditioneel door in het paasweekend. Dit op de zaterdag en paasmaandag. We rijden met onze tractoren doorheen parochie Zondereigen om oud-ijzer van iedereen op te halen. Bij het lokaal sorteren we de metalen in proper ijzer, vuil ijzer, batterijen, elektromotoren, elektriciteitskabels, aluminium, lood, zink, inox, rood koper en geel koper.

De voorbije 2 jaar hebben we hier met Van Den Broeck recycling samengewerkt, gevestigd in Oud Turnhout (industriezone Bentel). Naast deze geweldige achternaam zijn ze ook voor de toekomst gebouwd. Bovendien hebben ze een radioactiviteitscontrole dus best het uranium van uw eigengemaakte kerncentrale niet aan ons mee te geven 😉 Klik hier om naar hun site te gaan.

Volgende editie: zaterdag 8 april en maandag 10 april 2023

Retrokoers

Met de retrokoers zijn we in 2015 gestart met bezieler en koersliefhebber Kris Wijnants. Aangezien dit ons grootste evenement is, hebben we hiervoor een aparte pagina. Klik hier als je meer wil weten!

Volgende editie: 13 augustus 2023