Verhuur

Voor al uw vragen en boekingen contacteer: kljzondereigen.verhuur@gmail.com

Wij verhuren enkel in de zomer, je kunt dus helaas geen weekenden bij ons boeken. 

KLJ Zondereigen heeft een prachtig nieuw lokaal (2009) dat ze beschikbaar stellen voor verhuur. Het verhuur kan voor verschillende doeleinden zijn maar is niet bedoeld om concurrentie aan te gaan met bestaande locaties in het dorp die bijvoorbeeld te huur zijn voor festiviteiten.

Lokaal

Zoek je nog naar een leuke plaats om te huren met je vereniging? Check snel de beschikbaarheid voor de zomer in de kalender. De lokalen zijn gelegen te:

Sport en jeugdcentrum ‘t Sonneveld Zondereigen 65b 2387 BAARLE-HERTOG

Er is natuurlijk voldoende plaats om naast het lokaal een tent op te trekken. Hieronder kan u enkele foto’s zien van het lokaal. Eveneens is een standaard verhuurcontract met huisreglement verkrijgbaar. Prijzen zijn niet bespreekbaar voor het lokaal.

Er is een capaciteit binnen van 26 personen (eten in het lokaal gerekend). Ook is het mogelijk om met 40 personen in het lokaal te slapen, echter moet er dan buiten het lokaal gegeten worden.

Documenten

huurcontract.docx.pdf
- infobrochure
huishoudelijk_reglement.pdf
bijlage-huishoudelijk-reglement-grondplan.pdf

Foto's

Douches_1
Douches_2
Gang
Grote_Ruimte
Keuken_1
Keuken_2
Keuken_3
Lokaal_1
Lokaal_2
JongensToiletten
MeisjesToiletten
MindervalideToiletten
Wasbak

* { box-sizing: border-box; } .column2 { float: left; width: 50%; padding: 5px; } .column3 { float: left; width: 33.33%; padding: 5px; } .row::after { content: ""; clear: both; display: table; }